Klacht: Oplossing is bellen of mailen.

op 07 juli 2011 over Labora Kozijnen in de categorie Klusbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nou nou ik geloof mijn ogen niet wat ik hier allemaal lees: mensen die zo druk zijn om mij te zoeken poeh poeh wat een intelligentie hebben die mensen, ik ben zeer makkelijk te vinden en idd ik woon in Thailand tegenwoordig. Ik zal het makkelijk maken voor een ieder die mij wenst te spreken.Mijn mailadres is rozrabiaka@live.nl/ nr mobiel thailand +66824566612. Niet met onzin verhalen bellen want dat heeft totaal geen zin, dus Karin Velting, als jij dit leest raad ik je aan om kosten te besparen, ik zou niet bellen!! Je bent lijdt zelf een grote oplichtingsfirma dus schei alsjeblieft uit met mensen vals te beschuldigen. Je durft niet eens je eigen naam onder je bericht te zetten, dat zegt genoeg!!!! Verder is Labora Bv failliet verklaard, dus mensen die denken wat te vorderen te hebben zou ik graag doorverwijzen naar de curator, e.e.a. is makkelijk te verifieeren bij Kamer van Koophandel.

Alle klachten die gemeld zijn door dennislabora