Klacht: Oplichting MKB Clickservice

op 27 april 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd gebeld door MKB, hij vertelde mij dat hij gratis een klein aantal bedrijven wilde helpen door middel van het beter vindbaar maken van de websites. Dit vond ik erg vriendelijk en ik voelde mij vereerd dat MKB mij wilde helpen, hierop volgde een gesprek. In eerste instantie wilde hij dat bij mij thuis doen en daar heb ik gelukkig nee op gezegd. Gisteren 26 april hadden we afgesproken. Nogmaals in het telefoongesprek gaf hij herhaaldelijke aan dat de hulp volledig gratis is.

Vervolgens tijdens onze afspraak legde hij MKB clickservice uit. Had mooie praatjes en gaf mij het gevoel dat MKB in MIJ zou investeren. Ik moest hem zelfs overtuigen WAAROM MKB in mij moet investeren. Uiteindelijk liet hij een prijzenlijst zien. Hij streepte alle misleidende bedragen door en zei dat voor mij een speciale aanbieding had: 7,95 euro per dag. In totaal 235 euro per maand.

De methode van het opdringerig verkopen zette mij volledig op het verkeerde been. Ik had mij na het gesprek snel bedacht en ik wilde gelijk aangeven dat ik de dienst niet wil afnemen. Gelukkig had hij aangegeven dat hij 24/7 bereikbaar is, dit is ook een leugen want het telefoonnummer is niet bereikbaar.

Kortom: een slechte gang van zaken!

Gewenste Oplossing:

Een welgemeende excuses, het contract ontbinden en stoppen met het misleiden van andere ondernemers zou de enige oplossing zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKB Clickservice een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKB Clickservice

Heeft op 28 april 2016 om 12:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Nathalie Vrede,

Als eerste wil ik u geruststellen dat wij uw opzegging tijdig hebben ontvangen en dat uw overeenkomst zonder kosten wordt ontbonden. Daarnaast wil ik graag het één en ander verduidelijken over het verkoopgesprek. Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek. Ons doel is om midden- en kleinbedrijven te helpen bij een betere vindbaarheid op het internet. Ons concept is anders dan bij onze concurrenten, wij vragen namelijk geen investeringen of hoge instapkosten. In plaats daarvan vragen wij wel een samenwerking van 24 maanden en natuurlijk betaalt u voor de dienstverlening een maandelijkse bijdrage.

Wij hebben het telefoongesprek opnieuw beluisterd en onze medewerker heeft nooit het woord “gratis” in de mond genomen en wij vinden het dan ook erg jammer dat u dit wel verkondigd op het internet. Sterker nog, hij heeft u verteld dat wij geen investering vragen en dat is nu ook precies wat wij doen. Wij dragen de startinvestering zelf en kiezen ervoor om u voor een langere periode (24 maanden) vindbaar te maken tegen een uiterst scherp tarief. Daarnaast is in het telefoongesprek te horen dat onze medewerker zonder enige tegenwerking akkoord is gegaan met een andere locatie.

Wij zijn elke werkdag van 08:00 t/m 18:00 telefonisch bereikbaar. Vanwege Koningsdag was het kantoor gesloten, dus het kan kloppen dat u ons gister niet telefonisch kon bereiken.

Wij vinden het spijtig dat u het gesprek als opdringerig heeft ervaren en hopen dat u nu meer duidelijkheid heeft gekregen. Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

MKB ClickService

Alle klachten die gemeld zijn door nathalie.vrede@gmail.com