Klacht: Oplichting door Daniel de Kouwer Jansen kindermiddag

op 09 oktober 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon en nog meerdere jongens hebben in de zomer voor Daniel gewerkt op de kindermiddagen van Mac Donalds. Ze moesten in de verkleedpakken en bij de springkussens de kinderen vermaken en opletten. Daniel heeft deze jongens en met namen dus ook mijn zoon niet betaald. De meeste jongens krijgen nog veel geld van hem. Hij beloofd van alles en komt niks na. Ik zou als Mac Donalds geen zaken meer met hem willen doen.

Gewenste Oplossing:

Als die jongens inclusief mijn zoon hun beloofde en verdiende geld krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1511