Klacht: Ophalen retourzending bonprix

op 11 oktober 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 8 september is een medewerker een retourzending van bonprix bij mij komen ophalen het ging hier om een vloerkleed.Toen ik om een bewijs vroeg dat dit opgehaald was volgens de medewerker was dit niet de procedure bij ophalen aan de deur u krijgt hier geen bewijs van zei hij.Ik dacht daar dit de eerste keer was dan zal het inderdaad wel kloppen zo.Maar wat blijkt ik heb nu een groot probleem door u medewerker want het vloerkleed is nooit bij bonprix aangekomen en volgens bonprix had ik hier dus wel een bewijs van moeten krijgen ik kan dadelijk voor iets gaan betalen wat ik niet heb maar in goed vertrouwen heb terug gestuurd en laten ophalen door 1 van u medewerkers die ook nog behoorlijk brutaal over kwam

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit door u word opgelost en ik niet voor iets moet gaan betalen wat niet in mijn bezit is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 11 oktober 2017 om 15:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Bastings,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt mij te horen dat er iets mis is gegaan met het afhalen van uw pakket. Ik begrijp dat dit erg vervelend voor u is.

Wilt u Bonprix verzoeken om contact met ons op te nemen? Zij kunnen bij ons een onderzoek aanvragen waarmee dit uitgezocht kan worden. Op deze manier kunnen we zorgen dat het vloerkleed alsnog bij Bonprix aankomt.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice: http://www.postnl.nl/klantenservice

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door Wilma Bastings