Klacht: Opgelost nu weer mis

op 09 mei 2017 over Modegram in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1 maand geleden schoenen besteld en eindelijk vorige week binnen helemaal fantastisch! Als excuus omdat ze te laat waren mocht ik een gratis paar uitzoeken dus ik mijn moeder ermee blij maken want die kon het goed gebruiken. Dus ik schoenen besteld voor mijn moeder krijgt ze 2 dagen later de verkeerde schoenen in huis ? Niet de schoenen die ze heeft besteld ? Ik dacht eindelijk het probleem is opgelost maar helaas….en nu reageren ze ook niet meer op Whatsapp niet erg netjes dus…..

Gewenste Oplossing:

Als mijn moeder toch de schoenen krijgt die ze heeft besteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Modegram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Modegram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kyara1998