Klacht: Opgelicht en plots een lidmaatschap

op 18 juni 2021 over CVMaker in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net zoals de andere gebruikers heb ik eerst 2,95€ overgemaakt, en plots kreeg ik op het einde van de maand een e-mail waarin ze mij verzoeken het lidmaatschap van 14,95 te voldoen, ik heb in mijn instellingen van hun zogenaamd account gekeken en meteen opgezegd. Ik heb hen ook meteen duidelijk gemaakt dat ik hier niet mee instem en dat ze de mensen misleiden, ze laten je eerst een eenmalige kost betalen en zo geraken ze aan je bank gegevens , later begint de meserie. Ik ben ook naar de lokale politie geweest en ook zei laten weten zeker niet te betalen.
Wat kan ik en de nog zoveel gedupeerden ondernemen om hier vanaf te geraken?

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat ze mij met rust laten en hun misleidende technieken achterwegen laten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar CVMaker over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door CVMaker in behandeling genomen

Bericht van CVMaker

1 week geleden - Beste Werner, Wij hopen dat uiteindelijk na onze e-mailcorrespondentie uw klacht naar tevredenheid is opgelost! Team CVmaker

Reactie van de melder van de klacht Wewer

1 week geleden - Alles is prima uitgelegd, het mag echter wel iets duidelijker weergegeven worden op de site, voor de rest zeer geduldige en beleefde medewerkers.

Alle klachten die gemeld zijn door Wewer