Klacht: opgelicht door moyfashion

op 17 oktober 2011 over Moy fashion in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb nog geen uggs ontvangen, ik heb ze 21 september besteld en betaald, daarna werd het stil, na gebeld te hebben kreeg ik hetzelfde verhaal als iedereen te horen nl dat de mijne bij de “gestolen”zending zaten, maar dat er een paar nieuwe uggs naar mij zou worden opgestuurd,tot op heden, het is nu 17 oktober niks ontvangen, ik heb wel geregeldcontact gehad,maar werd met smoesjes aan het lijntje gehouden, zowel op het 06 nummer als het algemene nummer wordt niet meer opgenomen.Er zit niets anders op dan aangifte doen, doe dit allemaal, want samen staan we misschien sterk!

Gewenste Oplossing:

GELD TERUG

Alle klachten die gemeld zijn door lucia001