Klacht: Opgelicht door bedrijvenpagina.nl

op 07 augustus 2017 over bedrijvenpagina.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een meerdere gebeld met het verhaal dat ik een advertentie moest plaatsen bij bedrijvenpagina.nl, aangezien mijn concurrenten dat ook deden, en het nu goedkoop was. Er werd hevige druk uitgeoefend waardoor ik uiteindelijk toestemde. Achteraf had ik spijt en wou de overeenkomst annuleren. Dit was niet mogelijk aangezien bedrijvenpagina.nl al reeds werkzaamheden verricht wordt, en ik kom pas annuleren aan het eind evan de looptijd van de overeenkomst? Absolute scam partij, dus niet mee in zee gaan. Ze bellen enkel startende bedrijven!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en annulering van de opdracht welke door misleiding en druk tot stand is gekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar bedrijvenpagina.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Cortical