Klacht: opgelicht aankoop whirlpool Badenstore

op 09 juli 2021 over MOLLIE BV in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 11/06/2021 op http://Badenstore.com een whirlpool besteld. Betaald via Mastercard aan Mollie en niets ontvangen. Ik wou Badenstore via e-mail contacteren maar zowel e-mailadres als website zijn buiten gebruik. Via Facebook vernam ik dat het een nep bedrijf is.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug (129,99 Euro)

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MOLLIE BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MOLLIE BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnnRou