Klacht: Open beenbreuk en geen ambulance

op 08 oktober 2010 over 112 alarmcentrale in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

112 gebeld na een val, met gevolg een open beenbreuk en er kwam geen ambulance.
De telefoniste van 112 vertelde dat ze niet kwamen voor een gebroken been. En dat ik zelf naar het ziekenhuis moest komen. Na enige tijd kwam er eindelijk een auto voorbij en die stopte gelukkig om mij naar het ziekenhuis te brengen…
De chirurg was over het hele voorval niet te spreken en hoopt dat het voor het herstel geen nadelige gevolgen heeft…
Wat nog een groot nadeel van dit alles was, dat diegene die mij naar het ziekenhuis heeft gebracht, zijn auto onder het bloed had zitten…
En dan heb ik het nog niet eens gehad over de pijn die ik heb gehad tijdens de half uur durende rit naar het ziekenhuis.
Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis bleek ook nog dat ik vervoert moest worden naar een ander ziekenhuis, dit keer gelukkig wel met een ambulance.
Wij zijn zwaar teleurgesteld in 112 en vinden dit een zeer kwalijke zaak…

Gewenste oplossing

Een excuus… En erkenning…

Bericht van Wisperbird

8 jaren geleden - Sinds wanneer mag een telefoniste bepalen waar een ambulance wel of niet voor wordt gebruikt. Uit het feit dat u met een ambulance naar het andere ziekenhuis werd vervoerd, blijkt dat u gelijk heeft. Ik zou de inspectie vragen een oordeel te vormen.

Alle klachten die gemeld zijn door smoky0028