Klacht: Op basis van beschikbaarheid

op 21 juli 2012 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op vakantieveilingen.nl/reserveren bleek het niet meer mogelijk om mijn waardebon in te wisselen. ‘Helaas mevrouw, niets aan te doen’. Op mijn vraag of het zin zou hebben het betreffende restaurant in kwestie te bellen, kreeg ik als antwoord:’Dat kunt u proberen, maar dat heeft geen zin.’Toch maar even gebeld naar Stanislavski in Amsterdam.Buitengewoon aardige meneer vertelde mij dat het geen enkel punt was, dus de reservering was in een oogwenk gemaakt. Mijn suggestie aan waardebonbezitters is dus: Laat je door vakantieveilingen niet uit het lood slaan, maar probeer altijd zelf te bellen!

Alle klachten die gemeld zijn door vandenheuvel50