Klacht: Ook ik heb een voucher gekocht via Groupon bij Carlos Kappers voor een Keratine-haarbehandeling

op 01 november 2011 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eigenlijk wilde ik een afspraak gaan plannen voor deze behandeling, maar toen ik ging googlen zag ik ineens van meerdere mensen verschillende klachten over deze behandeling, waarbij er over bijbetaling, het krijgen van vetter of droger haar en zelfs haaruitval gesproken wordt. Ik zie deze behandeling nu echt niet meer zitten. Zeker niet als je leest hoe men behandeld wordt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld (EUR 99,--) terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Nancy N