Klacht: Onvriendelijke personeel

op 17 september 2018 over Bruna in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onvriendelijk behandelt !!!, zo kan je echt niet met je klanten omgaan. Ten eerste ze groeten je niet eens en je kan niet eens op gemak even rondkijken , Ik kwam met me dochter met een grote puzzel van een andere winkel binnen en er staat ook duidelijk op dat het van een andere winkel is . Er is een personeel die steeds achter je aan loopt, en dan vervolgens tot de deur loopt en vraagt waar we het vandaan hebben. Ik vind dat echt niet normaal. Hopelijk wordt deze klacht serieus genomen , zo jaag je klanten weg.

Gewenste Oplossing:

Als me klacht serieus wordt genomen , ben ik zeer tevreden, ik vind dat diegene hierover gewaarschuwd mag worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bruna

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bruna nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nazmel