Klacht: Ontvangen in sorteercentrum, in afwachting van de data

op 08 juni 2021 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds zaterdag 29-05 wacht ik op een pakket wat in een sorteercentrum ligt. Hoe kom ik te weten wanneer het bezorgd wordt?

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn pakket heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 08 juni 2021 om 12:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht waarin u vraagt wanneer u uw pakket zal ontvangen. Ik heb de zending er even bijgepakt en zie dat uw pakket is stil komen te staan na een foutieve bezorgd scan. U kunt het beste contact opnemen met de verzender van het pakket, zij hebben de mogelijkheid om een onderzoek bij ons op te starten zodat uw pakket zo snel mogelijk in bezorging kan gaan. Mijn excuses voor de vertraging!

Met vriendelijke groet,

Ashna

DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door ArianneN