Klacht: Ontkennen van gemaakte toezeggingen.

op 12 oktober 2016 over Brugman Keukens en Badkamers in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 13 augustus heb ik een badkamer uitgezocht. Voor het tekenen van de overeenkomst heb ik nadrukkelijk aangegeven dat ik het recht wil hebben om de offerte te kunnen verkleinen. De verkoper is hierover in overleg gegaan met de filiaalmanager. Er is mij toegezegd dat ik de offerte mocht verkleinen zover ik wil: “al blijft er maar een kastje over in de offerte, wij gaan hiermee akkoord” . Op deze voorwaarde heb ik mijn handtekening gezet.
Nu ik de offerte wil verkleinen wordt dit geweigerd en wil men mij houden aan de offerte.
Dit terwijl er nog geen afleverdatum is en er nog niets in bestelling staat.
Ik voel mij opgelicht en belazerd door brugman keuken Elden!

Gewenste Oplossing:

Aanpassing van de offerte naar mij wens. Brugman keukens moet zich houden aan de gemaakte afspraken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brugman Keukens en Badkamers over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door Brugman Keukens en Badkamers in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - We hebben bericht ontvangen dat Brugman Keukens en Badkamers een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Brugman Keukens en Badkamers

Heeft op 13 oktober 2016 om 16:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te horen dat de aankoop van een nieuwe badkamer niet verloopt zoals u gewenst had. Uw melding heb ik doorgezet naar de filiaalmanager van ons filiaal in Arnhem met de vraag om contact met u op te nemen om het een en ander bespreekbaar te maken.

Hopende u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Heeft op 20 oktober 2016 om 22:14 geantwoord

De melding is doorgezet. Filiaal Arnhem doet er vervolgens niets aan om het recht te zetten. Ze weigeren zelfs contact op te nemen met de verkopers die de eerdere toezeggingen heeft gedaan.

Alle klachten die gemeld zijn door MA1