Klacht: onterechter bkr melding

op 22 juni 2021 over Vesting Finance in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik had drie jaar geleden een finale kwijting gekregen van de ing bank echter wouden jullie daar niet aan mewerken . nu is het zo ik moest nog 950 euro betalen dan was ik overal van af .
ik heb betaald echter wordt er zo weer een bkr a 3 codering opaamgezet .wat niet op naam gezet zou worden is toch gebeurt , echter kloppen die gegevens niet geboorte datum is niet corekt en de bkr is van 2010 , wij leven nu in 2021 , volgens de wet en volgens de normen van ing mochten jullie niet nog een keer de zelfde bkr op naam zetten . dus ga er van uit dat die hellemaal verwijdert wordt door jullie en dat jullie mij daar een bevestiging van sturen .

Gewenste Oplossing:

als jullie de bkr eraf halen die is onterecht , mochten jullie dat niet doen kon ik contackt op nemen met de ing bank afdeling bkr , ik ga er van uit dat jullie hem er gewoon afhalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vesting Finance over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Vesting Finance in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door erwin7819