Klacht: Onterechte verhoging vordering

op 29 november 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas heb ik meerdere dossiers bij jullie lopen. Echter kom ik er net achter dat jullie zo zonder enige reden het totaal bedrag van de vorderingen binnen 1 week met 31,90 euro hebben verhoogd. Dit is niet eerlijk want er is al lang en breed een betalingsoplossing die ik elke maand voldoe. Ik kom er toevallig achter omdat ik een printscreen heb gemaakt!! Ik ga dit tot de bodem uitzoeken en als het zo is dat er vanaf het begin van de betalingen elke keer zomaar geld bij wordt gerekend dan zijn jullie de klos. Zo help je mensen alleen maar meer in de schulden en dat accepteer ik niet. Ik eis in iedergeval dat de 31,90 wordt teruggedraaid!! Er zijn vonnissen van de rechtbank en daar hebben jullie je aan te houden!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als alle verhogingen vanaf het moment van keurig betalen in dossiers worden teruggedraaid

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Syncasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Tanja Ruizendaal