Klacht: Onterechte Schuld bij Nekerman

op 15 maart 2017 over Vesting Finance in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben bezig met een hypotheek , maar ik heb onterecht een codering bij BKR omdat vesting finance beweert dat ik in 2013 via Nekerman een laptop zou hebben gekocht en ik niet heeft betaald ,verschilende keer heb ik vesting finance verteld nooit iets bij neckerman heeft gekocht,

Gewenste Oplossing:

ik ga nu toch de onterecht schuld betalen anders krijg ik geen hypotheek ,maar ik wil vesting finance voor de rechter slepen want ze hebben mij nu 1 jaar lang stres gegeven en onnodig vertraging Ivm Hypotheek, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen,Mvg Gomes

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vesting Finance

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vesting Finance over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vesting Finance nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Vesting Finance in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vesting Finance een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vesting Finance

Heeft op 09 mei 2017 om 17:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door lucienne1967