Klacht: Onterechte rechtszaak Huurstunt

op 15 september 2016 over Webcasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze nogmaals een klacht over de rechtszaak die er geweest is over de kosten bij huurstunt. Dit was geheel onterecht aangezien alle kosten al voldaan waren. Daarom had ik ook niet op de dagvaarding gereageerd omdat mijn hulpverlener contact had gehad met huurstunt en waar geen facturen meer open stonden. Ik ben echter toch veroordeeld maar ik heb de bewijzen dat alles betaald was en huurstunt zou het CIB informeren dat het geen doorgang hoefde te vinden. Daar is echter geen actie op ondernomen. Ik ben dus volledig ten onrechte veroordeeld tot betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik niets hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Webcasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Webcasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Webcasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Webcasso

Heeft op 22 november 2016 om 10:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Hiemstra