Klacht: onterechte incasso dreigen en doen

op 26 juli 2016 over Webcasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Blijkbaar heb ik 2006 of 2007 (niemand die het me kan vertellen iets besteld bij tell sell. Twv 63 euro. Webcasso en vd bergh en partners op mn nek voor een bedrag van 680 euro! Tell sell en direct pay kunnen me niet precies vertellen Hoe of wat. Als ik mail krijg ik na 2 maanden! !! Een standaard bericht terug dat ik moet betalen. Vandaag Webcasso aan de deur voor beslag legging. Ik was niet thuis. Ik word zo moedeloos. Ze willen incasseren maar dingen uitzoeken Ho maar! Zo kan ik mn centen ook verdienen na!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze toegeven dat ze fout zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Webcasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Webcasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Webcasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Webcasso

Heeft op 09 augustus 2016 om 10:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 09 augustus 2016 om 11:02 geantwoord

Ik vraag me hardop af 5 jaar om een vonnis te betekenen? Ik heb contact opgenomen om een klacht weg te leggen. Want blijkbaar mag je daar 5 jaar mee wachten.

Alle klachten die gemeld zijn door daantje1981