Klacht: Onterechte factuur onlinebedrijvenzoeken.nl

op 17 mei 2019 over bedrijvenpagina.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pas geleden mijn bedrijf gestart, al snel kreeg ik een telefoontje van onlinebedrijvenzoeken.nl met de vraag of ik interesse had om mijn contact gegevens op hun website te plaatsen en eventuele website. Ik heb gezegd dat ik hier geen interesse in heb. Vervolgens heb ik een factuur thuis gekregen van 302,50. Deze is inmiddels opgelopen door DB incasso naar 349,48.- euro. Ik ben nergens akkoord mee gegaan en de factuur is dus onterecht. Telefonisch zijn ze onbereikbaar en via de mail reageren ze niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik geen facturen of incassobrieven meer ontvang, en dat dus de facturen als onterecht worden beschouwd!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar bedrijvenpagina.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Srebic911