Klacht: Onterechte dreigfactuur

op 01 september 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag werden wij opgeschrikt door een onfatsoenlijke dreigfactuur. Wij hadden geen enkel idee waar het over ging en dachten in eerste instantie aan een spookfactuur. Na contact met de klantenservice kregen we als antwoord dat dit een onterechte aanmaning is voor een factuur van een toestel die niet correct is. We hebben hier ook nooit een normale factuur van ontvangen.
De brief liegt er niet om, we zijn maar net klant maar hebben nu al een naar gevoel over tele2. Dreigen met afsluiten en aanmaningskosten en registratie bij preventel. Nog nooit in ons leven hebben wij ook maar 1 aanmaning gekregen en nu dit. De enige factuur die wij hebben van tele2 is gewoon keurig afgeschreven van onze bankrekening en is een heel ander bedrag. De medewerker van tele2 kon in eerste instantie ook helemaal niet vinden waar het over ging.

Afijn hij adviseerde om op de site van tele2 een vergoedingsaanvraag te doen. Pardon dacht ik nog, ik heb een onterechte dreigfactuur ontvangen en nu moet ik actie ondernemen? Toch gedaan.
Nu gaf hij aan dat ik volgende week maar weer moet gaan bellen want het kan zo maar zijn dat we afgesloten worden. Euh dit kan toch niet waar zijn? Ik dacht even dat ik het niet goed had gehoord maar klaarblijkelijk wel. Ik ga helemaal nergens heen bellen, dit is niet onze fout en bovendien ben ik aan het werk en heb ik geen tijd om te bellen.
Spookfactuur heeft nr HS-RA-001876805

Gewenste Oplossing:

Tele2 moet zorgen dat deze nepfactuur zsm verdwijnt en ons niet afsluiten, noch ergens laten registreren of incassokosten berekenen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EGI Vee