Klacht: onterechte BKR reagistratie

op 04 oktober 2016 over Vesting Finance in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in 2010 heb ik vanwege mijn financiële situatie de woning moeten verkopen De tussenrekening van ING voor afbetaling van de hypothecaire lening was vanwege achterstallige betalingen plotseling door de ING geblokkeerd en de schuld die toen is( +/-1000 euro ontstaan van bijzonder beheer naar interne Incasso bureau dus Vesting Finance is overgedragen.
Het huis is snel in verkoop gegaan en V.V op de hoogte was van de verkoop van de woning. Er is bij mij is een medewerker van V.F dhr,. Bouterse op bezoek geweest om de situatie te inspecteren en de situatie te beoordelen.
In september 2010 is het huis verkocht en de openstaande schulden zijn via betrokken notaris aan ING Bank betaald . Een jaar daarna ontving ik een brief van VF met verzoek tot betaling van nog openstaande schuld van 1200 euro . IK was verbaasd en begreep de situatie niet
: dit is toch onmogelijk het huis was verkocht en alle openstaande schulden waren via notaris aan ING betaald.Nota bene is alles door de notaris uitgezocht en alle schuldeiser benaderd en zeker de ING Bank. Ik heb direct ING gebeld en gevraagd hoe dit zit, Ik kreeg in eerste instantie een vriendelijke mevr. aan de telefoon die haar excuses maakte en mijn verzekerde dat alles goed komt en ING Bank dit zeker direct zou corrigeren . Na een poosje kreeg ik weer een brief van V F met verzoek tot betaling. Persoonlijk VF gebeld , kreeg een super onvriendelijke man aan de telefoon die niet eens bereid was om naar mijn verhaal te luisteren en de enige wat voor hem belangrijk was – het geld binnenhalen.
in 2013 ben ik achter gekomen dat VF mijn als een waanbetaler bij BKR heeft geregistreerd ( A1). Ik heb toen ook een juridisch adviseur ingeschakeld om dit uit te zoeken , maar ook deze jurist kreeg geen medewerking van VF. .BIj ING wordt ik nog steeds van de kastje naar de muur gestuurd, niemand weet iets en kan niet helpen, de opgegeven rekeningnummer is niet meer te vinden en traceren.
Waarschijnlijk door de slechte interne communicatie tussen de ING en hun interne incasso bureau ben ik in problemen gekomen Niemand wil zijn verantwoordelijkheden nemen en wordt met een vinger naar mijn gewezen.
Na jaren van ellende ben ik weer in de ellende gekomen.
Nu een paar feiten:
– ING Bank en V.F waren op de hoogte van de verkoop van de woning
– dhr.Bouterse van de V. F is op bezoek geweest ( ik heb nog een brief )
– notaris heeft van ING Bank documenten aangeleverd gekregen mbt tot hypothecaire lening + openstaande schulden.
– alle betalingen zijn bij passeren van de verkoopakte door de notaris uitgevoerd
Op dit moment met mijn BKR registratie met codering A1 zit mijn leven en toekomst somber eruit Ik heb altijd hard moeten werken om de toekomst voor mij en mijn kinderen beter te maken en vindt erg zuur dat ik door de fouten van anderen gestraft moet worden en met deze consequenties moet leven,
mvg A.Walczak

Gewenste Oplossing:

BKR registratie eraf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vesting Finance

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Vesting Finance in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht awalczak

2 weken geleden - Net een bericht van klacht.nl gekregen dat V. F mijn klacht niet in behandeling neemt. V.F neemt niet eens de moeite om hierop te reageren. Ik heb eerder in de brief van V.F gelezen dat ze open staan om in gesprek te gaan over hoe ze kunnen helpen om de schuld stap voor stap af te lossen en dat er vaak de mogelijkheden zijn die misschien de schuldenaar niet aan heeft gedacht of waarvan hij dacht dat het onbespreekbaar was. Ja hoor bla, bla. bla...bla....bla.......

Alle klachten die gemeld zijn door awalczak