Klacht: Onterechte berekening sms kosten voor whatsapp berichten in buitenland

op 05 oktober 2011 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al mijn whatsapp berichten tijdens mijn vakantie in augustus zijn als smskosten op mijn rekening te zien. Zo betaal ik dus 3 dubbel aangezien ik ook 2€ per dag betaal om data te kunnen berekenen.

Gewenste Oplossing:

Volledige restitutie

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vodafone

Heeft op 21 december 2011 om 10:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

De klacht is offline door Vodafone 24/7 Web Crew opgepakt en via e-mail afgehandeld. De online klacht wordt daarom afgesloten.

Bericht van Vodafone

6 jaren geleden - Beste Swpolle, Ik vind het erg vervelend om te lezen dat je een niet zo fijne ervaring hebt gehad met het laten repareren van je toestel. Ik wil graag voor je nakijken wat ik voor je kan betekenen en wat er is gebeurd bij de reparatie. Ik heb daarvoor wat extra informatie van je nodig. Welke informatie ik nodig heb heb ik je via e-mail gestuurd. Zou je willen reageren op mijn e-mail? Met vriendelijke groet, Rachelle Vodafone 24/7 Web Crew

Alle klachten die gemeld zijn door Swpolle