Klacht: Onterechte behandeling

op 16 december 2017 over MSG Post en Koeriers in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgesproken om na 3 maanden een contract te krijgen.
Ik heb uiteindelijk 5 maanden in dit bedrijf gewerkt zonder enige gesprek, vergoeding of bedankje, mijn scooter is vernield tijdens het vervoeren en heb er geen vergoeding voor gekregen ondanks dat ik 2 brieven in de brievenbus heb achtergelaten. Ook werd ik gediscrimineerd in dit bedrijf omdat ik kreeg te horen dat ik moest doen alsof het ramadan was toen ik aangaf niet met 40 euro in de week rond te komen terwijl ik fulltime werkte.

Later in brief van MSG Post en Koeriers naar de gemeente Enschede gezien dat Martin Leusink zei dat ik zielig was, en dat ik de rest van mijn leven werkloos zal blijven. Als je mensen vanuti de doelgroepregister aanneemt, dan doe je dit om het sociale aspect en niet om misbruik te maken van die doelgroep!

Gewenste Oplossing:

Als ik de 300 euro vergoed krijg voor mijn scooter. En een loon van 2 maanden omdat ik deze periode heb gewerkt zonder dat dit afgesproken was.

Alle klachten die gemeld zijn door Mustafa Akdogan