Klacht: Onterechte aanmaning

op 05 oktober 2016 over EDR Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bureau probeert om geld te innen van een factuur uit 2013. De brief is gericht aan mijn ruim 10 jaar geleden overleden vader. Die tijdens zijn leven never nooit met de Nederlandse Energie Maatschappij in zee is geweest. Ik heb met EDR gebeld en de mevrouw aan de telefoon vroeg wie er na mijn vader op voor mij totaal onbekend adres heeft gewoond. Daar heeft mijn vader nooit gewoond. Hij heeft vanaf 1960 op het adres gewoond waar de brief aan geadresseerd is. Mijn huidige adres. Hierop vroeg de dame of ik even een overlijdingsacte wilde opsturen. Dit ben ik dus niet van plan. Vraag me nu af wat ik moet doen om van deze onverkwikkelijke zaak af te geraken. Graag hulp en/of advies van jullie kant. Bij voorbaat dank. Willem

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de goede naam van mijn vader niet langer door deze oplichters door het slijk wordt gehaald. Ik wens niets meer met dit zogenaamde incassobureau van doen te hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar EDR Incasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door EDR Incasso in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door W1773m