Klacht: onterechte aanmaning

op 14 mei 2016 over Directpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een brief gekregen van Direct Pay over een aanmaning van een openstaande factuur van Lux International APS. Ik heb niets besteld bij dit ”bedrijf” en dus ook niets ontvangen. Na even googlen blijkt Lux International APS verdacht veel op een oplichtersbedrijf. Bijgevoegd een foto van de brief incl. debiteurnummer

Gewenste Oplossing:

Direct pay op de hoogte stellen van deze foutieve incasso en mij verwijderen als debiteur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Directpay over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Directpay in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door klees