Klacht: onterecht inschrijving beeindigd

op 03 juli 2016 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta al ingeschreven sinds april 2005, en heb mijn inschrijving verlengd op 7 maart 2016. Hiervan heb ik per mail een bevestiging ontvangen. Vervolgens probeer ik in te loggen en wordt er aangegeven dat deze gebruiker niet bekend is en ik mij kan inschrijven. Dan vervalt dus de hele duur van inschrijving! Sinds kort ben ik mij ban kwijt en als ik niet snel een nieuwe baan vindt moet ik verhuizen.
Per mail krijg ik alleen maar antwoord dat mijn inschrijving is beëindigd, ook als ik het bewijs toezend krijg ik geen reactie meer,

Gewenste Oplossing:

Als het bewijs dat ik verleng ben wordt geaccepteerd en mijn inschrijving weer geactiveerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CJ van der Sluis