Klacht: Onterecht geld afgeschreven na afzegging lidmaatschap

op 09 september 2018 over The Inner Circle in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 1,5 weken de app te gebruiken heb ik ontdekt dat het 40 euro per maand kost. Het is het geld niet waard. Met het verwijderen van de app zou mijn lidmaatschap beëindigd zijn. In de enquete heb ik de vragen beantwoord waarom ik geen lid meer wil zijn. Helaas heb ik pas 5 maanden later opgemerkt dat er maandelijks het bedrag van 40 euro werd afgeschreven! Dit lijkt meer op een oplichterij dan op een administratieve fout.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrag van 5 maanden lidmaatschap terug gestoord wordt op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over The Inner Circle

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over The Inner Circle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nask