Klacht: Onterecht factureren van interactieve TV

op 28 januari 2011 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Internet + bellen abonnement bij KPN en geen interactieve TV (namelijk bij UPC). Desondanks ben ik erachter gekomen dat KPN nu al ruim 1 jaar lang interactieve TV toch in rekening brengt. Ik had natuurlijk mijn facturen wat vaker moeten checken, maar heb dit helaas niet gedaan. De bewijslast ligt, vind ik, niet bij mij om aan te tonen dat ik nooit Interactieve TV heb gehad sinds November 2009. KPN verschuilt zich achter de telefonische helpdesk, maar ik ben eigenlijk van plan om ze aan te klagen en ze dus te dwingen om aan te tonen dat ik interactieve TV heb aangeschaft.

Gewenste oplossing

Terugstorten van teveel betaalde gelden

Alle klachten die gemeld zijn door berthold.breman