Klacht: Onterecht bemiddelingskosten

op 20 maart 2017 over DirectWonen in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind 2013 heb ik Via direct wonen een huis toegewezen gekregen. Hiervoor moest ik bemiddelingskosten betalen van een maand huur. Toen ik direct wonen benaderen om die onterecht bemiddelingskosten teruggestort te willen ontvangen deden ze alsof ze een compleet andere bedrijf waren en dat direct wonen met financieel afwikkeling bezig was. Aangezien ik met zoveel geld de boot in ben gegaan ben ik bang om meer geld te verliezen mocht hun hun daadwerlijk zichzelf failliet verklaren.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn onterecht betaalde bemiddelingskosten teruggestort ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DirectWonen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhia Debie