Klacht: Ontbinden contract vanwegen Misleidend gedrag

op 12 mei 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo
ik okt vorig jaar kwamen 2 mensen van MKB Clickservice over de vloer met veel beloftes en aanbiedingen tot nu toe betaal ik alleen en kom niets van waar
300 euro per maand en nog geen resultaat

voel me goed opgelicht en ergste is dat ik anderen ook heb gestuurd naar ze

Vervolgens tijdens onze afspraak legde hij MKB clickservice uit. Had mooie praatjes en gaf mij het gevoel dat MKB in MIJ zou investeren. Ik moest hem zelfs overtuigen WAAROM MKB in mij moet investeren. Uiteindelijk liet hij een prijzenlijst zien. Hij streepte alle misleidende bedragen door en zei dat voor mij een speciale aanbieding.

De methode van het opdringerig verkopen zette mij volledig op het verkeerde been. Ik had mij na het gesprek snel bedacht en ik wilde gelijk aangeven dat ik de dienst niet wil afnemen. Gelukkig had hij aangegeven dat hij 24/7 bereikbaar is, maar dat is niet zo want je kan ze niet bereiken

Kortom: een slechte gang van zaken!
Gewenste Oplossing:

Een welgemeende excuses, het contract ontbinden en stoppen met het misleiden van andere ondernemers

Gewenste Oplossing:

Ontbinden van het contract vanwegen misleiding en niet nakomen van wat er besproken is
zonder enige kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Bericht van MKB Clickservice

5 maanden geleden - U persoonlijke accountmanager zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om de situatie te bespreken.

Reactie van de melder van de klacht arnoldveth

5 maanden geleden - Hallo bedankt dat u me heeft gemaild dat me account manager zou bellen afgelopen dinsdag het is nu woensdag bijna einde van de middag en nog is er niet gebeld wel erg dat dat niet eens gewoon gedaan kan worden eigenlijk geef dat aan dat jullie helemaal niet zo werken als het moet graag direct alles ontbinden wegens misleiden van de klanten en niet nakomen van de afspraken Arnold

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKB Clickservice een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKB Clickservice

Heeft op 19 mei 2016 om 15:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer de Veth,

Uw accountmanager heeft getracht u dinsdag te bereiken, helaas was u niet bereikbaar. Woensdag hebben jullie elkaar gesproken. Zij gaf u aan dat de campagne heeft gezorgd voor een hoop nieuwe bezoekers richting de website. U zag dit niet terug. Wij maken gebruik van een statistiekenprogramma, onder andere om transparant te zijn. U kunt deze altijd raadplegen. Afgesproken is dat uw campagnebeheerder u op korte termijn contacteert om de campagne met bijbehorende zoekwoorden en resultaten te bespreken. Zij zal u tevens uitleggen hoe het statistiekenprogramma werkt.

U geeft in uw klacht aan dat er geen resultaten zijn geboekt voor het bedrag dat u maandelijks betaalt. Het aantal bezoekers dat gegenereerd wordt middels onze diensten is hoog. Natuurlijk kijkt de campagnebeheerder graag met u om de relevantie van deze bezoekers te doen laten toenemen.

Om meer inzicht te krijgen in de bezoeker maken wij graag gebruik van Google Analytics. U dient ons hiervoor de volledige rechten te geven. Dit hebben wij u eerder gevraagd maar dat is tot op heden nog niet gedaan. Ook dit zal de campagnebeheerder met u bespreken.

Met vriendelijke groet,

MKB ClickService

Alle klachten die gemeld zijn door arnoldveth