Klacht: Onredelijk geholpen door de klantenservice

op 27 oktober 2011 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 24-10-11 ben ik zeer onredelijk geholpen door de klantenservice, door iemand die zich alleen kenbaar wenste te maken met de naam S(achternaam wilde hij nooit opgeven).

Het probleem: Ik weet niet meer de exacte datum van mijn abonnement van mijn OV-chipkaart. Ik bel de klantenservice om te vragen wanneer deze afloopt, krijg ik een preek dat ik dat zelf moet onthouden en dat ik de schuld bij hen neerleg. Ik leg helemaal geen schuld neer, ik stel gewoon een vraag en wordt meteen afgeblaft.

Voor een klantenservice zijn zij heel onvriendelijk en hadden ze me veel beter kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Ze kunnen of gewoon controleren tot wanneer mijn abonnement loopt, of melden dat zij dit echt niet in kunnen zien.

Alle klachten die gemeld zijn door dgfredriksz