Klacht: Onprofessionele diensten en onterechte facturering

op 27 april 2021 over Juristu in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vordering uit handen gegeven aan dit incassobureau. De no cure no pay basis. daarna werd een procedure geadviseerd. De bijkomende kosten die ik hiervoor moest betalen zou ik met terug krijgen via betaling van de tegenpartij. Deze heb ik niet alleen nooit terug gekregen, er worden achteraf extra kosten in rekening gebracht. Er wordt geld ingehouden met een duidelijke bestemming, waarvoor ik nooit opdracht of toestemming voor heb gegeven. Natuurlijk is ook mij medegedeeld dat er geen extra kosten in rekening gebracht zouden worden.
De casus was wat hun betreft makkelijk te winnen; er was gesproken en geschreven bewijs voor beloofde betaling. De rechter heeft het echter alleen over gesproken bewijs en vond dit onvoldoende.

Gewenste Oplossing:

Complete vergoeding van de kosten, geen extra kosten in rekening brengen waarvoor geen opdracht en/of akkoord is gegeven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Juristu over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Juristu in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Alegria Health Wellness