Klacht: Onprettig behandeld bij ’t Poffertje

op 10 september 2016 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,

Hierbij wil ik u graag laten weten dat ik een gemene en teleurstellende ervaring heb gehad op vrijdag 9 september tussen 12:50 -1309 bij ’t Poffertje

Vandaag wilde een vriend en ik poffertje bestellen om 12:51. Wij zaten er al 4min maar niemand kwam een bestelling opnemen. Zelf heb ik ging naar voren en vroeg aan een +/-60 jaar blonde vrouw met lage paardenstaart om mij te helpen. Allereerst snauwde ze mij heel onvriendelijk af ‘ik heb je gezien , ik kom eraan’ . Vervolgens kwam zij naar de tafel, maakte geen oogcontact en ging weg. Ik heb omstreeks 12:55 gepind. Op het moment vond ik het jammer hoe zij reageerde.

In de tussentijd sprak ik Peter en vroeg of ik m’n bestelling had opgenomen. Ik zei heb ik al gedaan bij uw collega. Hij was heel vriendelijk en gastvrij!! Rond 13:00 kwam bestelling 44 eraan en de mevrouw van 60 ,blond haar bleef ff nadenken en zei ‘dat is voor die tafel’ . Ik wachtte het nog ff af , maar om 13.07 had ik nog steeds geen poffertjes. Toen realiseerde ik mij dat mijn bestelling 44 was!! Ik liep naar haar toe en vroeg mevrouw om mijn bestelling te achterhalen en of ik 44 was…de mensen kwam immers later aan. Ze kwam terug En zei ‘ loopt allemaal op volgorde’ de ondertoon was vals en geniepig.

Om13:09 had ik eindelijk mijn poffertjes , maar zelf had ik geen trek meer.

De manier waarop ik door mevrouw ben behandeld is zoo gemeen en vals. Ik wil u graag doorgeven dat ik een vrolijke en optimistische persoon ben en dat ik niet zomaar een klacht zou indienen. Daarom wil ik u vragen om de camerabeelden omstreeks 12-50 / 13:10 te bekijken. Ik geloof dat u het park goed heeft beveiligd . Zou u dat voor mij kunnen doen?? U kunt dan zelf beoordelen en zien hoe ik behandeld ben. Het doet mij zoveel pijn; het was zo gemeen. Je gaat ervan uit om een leuke dag te hebben en dan word je op zo een teleurstellende manier behandeld.

Ook kunt u mijn transactie achterhalen om 12:55. Zou u alstublieft de beelden kunnen bekijken en achterhalen dat mijn bestelling 44 was. Mevrouw heeft mij zo lang laten wachten op zo een valse manier. Het zit mij echt niet lekker en vind dat dit echt doorgegeven moet worden. Niemand zou zo behandeld moeten worden, zelfs als de klant mogelijk fout zit.

Als laatst wil ik u toch vertellen dat ik ondanks deze ervaring, toch een mooie dag heb gehad. Was een zonnige dag, veel attracties bezocht en er hing een leuke sfeer.

Graag wacht ik uw reactie af. Nogmaals, bekijk aub de beelden en mijn transactie 1255.

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn als jullie de beelden / het bewijs zullen bekijken en ervaren dat ik op een heel vervelende en pijnlijke manier behandeld ben. Mevrouw moet hier echt op aangesproken worden; stukje feedback waardoor klantvriendelijkheid verbeterd wordt. Peter was heel aardig!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Avi1987