Klacht: Onjuiste achterstand beschuldiging

op 11 oktober 2011 over Zilveren Kruis Achmea in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben momenteel gesleept door de rechter door een gerechtsdeurwaarder ingehuurd door Zilveren Kruis Achmea met betrekking tot een achterstand in eerste instantie aangegeven als 417 euro en na twee zittingen van het gerecht tot slot wordt 97 euro. Het grootste probleem is ontstaan ​​door hun rare systeem van boekhouden dat, want ik ben bijna nooit in staat om mijn premie te betalen binnen de eerste twee weken van de maand, hebben gestorneerd elke maandelijkse betaling

Gewenste Oplossing:

Ondanks de vele e-mails en telefoontjes om zich te verontschuldigen en hen geïnformeerd over de situatie, heb ik gekregen voornamelijk negatieve reacties en opmerkingen over de onaanvaardbaarheid van mijn betaling vertragingen. Voor een bevredigende oplossing zal ik gewoon moeten wachten tot het einde van het jaar waarin ik kan overschakelen naar een meer klant vriendelijk, beleefd en meegaand verzekeraar.

Alle klachten die gemeld zijn door Feenix