Klacht: Ongewenst lidmaatschap

op 29 augustus 2017 over www.eurotops.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben ongewenst lid bij Eurotops, nooit iets besteld en blijf maar folders ontvangen met een debiteurennummer erop, wat dus aanduidt dat ik lid ben. Zeker 4x gebeld en mijn gegevens zouden verwijderd worden, maar iedere keer hoor ik hetzelfde riedeltje opnieuw

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik geen ongewenste post meer ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar www.eurotops.nl over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht killRdevil

10 maanden geleden - Hallo Robin, Als ik zo kijk naar meerdere van dezelfde soort klachten en over een langere periode (eerste bericht is al van 2 jaar geleden), denk ik niet dat eurotops zich er ook maar iets van aantrekt...

Reactie van de melder van de klacht killRdevil

9 maanden geleden - Wat een verrassing, krijg vandaag wederom een envelop met opnieuw een folder erin... Eurotops wil t echt niet leren volgens mij, er rest mij niks anders dan aangifte van fraude te doen, daar zij tegen de wil van mij niet correct met mijn gegevens omgaan...

Alle klachten die gemeld zijn door killRdevil