Klacht: Ongewenst lid met afschrijving

op 27 februari 2017 over Nuvema in de categorie Uitvaart

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eén van mijn ouders is lid van Nuvema De laatste eer Hoogkerk. Ergens, maar in elk geval 10 jaar geleden hebben ze mijn rekening nummer opgegeven. Nuvema is vrolijk gaan afschrijven. Ik dacht altijd dat het iets belangrijks was waar al veel premie in zat, maar dat was niet zo. Ik was gewoon gratis met mijn ouder meeverzekerd. Ze hebben mij dus zelf lid gemaakt zonder overeenkomst met mij. Nuvema kan ook geen overeenkomst overleggen. Die is er ook niet, ik wil deze verzekering helemaal niet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn betaalde premie retour, of een fatsoenlijk afkoopvoorstel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuvema

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuvema nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.J. Westra