Klacht: Ongevraagde toezending goederen ondanks opzegging

op 13 februari 2018 over Edel Collecties te Bunschoten in de categorie Postzegels en munten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in 2016 een verzameling opgezegd, in 2017 nagebeld over de opzegging en bevestiging ontvangen. Tot mijn verbazing ontving ik vandaag weer een pakket. Heb deze direct retour gestuurd, en per mail en brief kenbaar gemaakt geen goederen of post meer te willen ontvangen, vanaf nu zullen deze niet betaald worden en direct met afval worden afgevoerd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil geen pakketten/post ed., en ook geen telefonische benadering meer. Blijkbaar wil men dit niet accepteren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Edel Collecties te Bunschoten over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door _marcel_