Klacht: Ongevraagd klant bij Oxxio en ongevraagd betalen

op 30 maart 2009 over Oxxio in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2007 werd via de telefoon mijn vrouw overdondert door Oxxio en heeft toen Ja gezegd tegen Oxxio. Nog dezelfde avond heb ik via de telefoon en email en een brief laten weten dat we dit niet willen. Een contract is er dan ook niet maar Oxxio heeft wel Nuon aan de kant geschoven. Na maanden gesteggel dacht ik dat het over was tot vorige week Oxxio zonder toestemming 78 euro van mijn rekening haalt.
Dat noem ik diefstal. Mijn vraag is nu hoe ik bij Oxxio geld van hun rekening kan halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Oxxio een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Archive