Klacht: Ongevraagd geld afgeschreven voor ongevraagd abonnement

op 28 september 2017 over Mobster Limited in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar nu blijkt, ben ik 3 maanden ongewenst lid geweest bij Mobster (Retrogames), waarbij wekelijks 5 euro is betaald middels mijn T-mobile telefoonrekening. Ik kan mij niet voorstellen dat ik mij ooit voor een dergelijke dienst heb aangemeld, kan hier ook geen data in sms of mail over terugvinden. Lijkt oplichting, verwijzend naar een Cypriotisch contactadres. De dienst lijkt via payinfo stopgezet.

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld terug krijg en Mobster een boete.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mobster Limited

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mobster Limited nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Mobster Limited in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door appelzzz