Klacht: Ongemonteerde meubels, onvriendelijke klantenservice

op 14 juli 2016 over Woonsquare in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin april heb ik bij Woonsquare Amersfoort verschillende meubels besteld van het interieur Costa.
Het gaat om een dressoir, eettafel, salontafel en tv-meubel. Mij werd gevraagd of ik het wilde komen afhalen of laten bezorgen. Gekozen voor bezorgen, de verkoper zei dat brengen de bezorgers uw meubels boven en nemen al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dit voor de bezorgkosten van € 65,-. Hiermee ging ik akkoord.

Vandaag (30-06) werden de meubels bezorgd! Ongemonteerd en in dozen. Mij is nooit verteld dat ik de meubels zelf moest monteren, ook is niet absoluut niet gevraagd of ik gebruik wilde maken van een monteerservice. Voor mij was het dus een zeer onaangenamen verrassing. Contact opgenomen met de klantenservice. Hier werd mij verteld dat Woonsquare gebruik maakt van een zelf monteren. Dit is in de winkel nooit verteld door de verkoper.

De oplossing die de (onvriendelijke) medewerkster mij aanbood was om voor € 200,- de monteerservice af te nemen, dit was wel mogelijk maar dan op 9 augustus (6 weken later)
Zeer ontevreden over hoe dit allemaal verloopt. Je besteld meubels, betaald € 65,- bezorgkosten er wordt verteld dat het verpakkingsmateriaal mee retour genomen wordt en er wordt nooit gezegd dat je eigenlijk bouwpakketten koopt met een levertijd van 12 weken.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat een passende oplossing is dat ik de monteerkosten van €200,- en de bezorgkosten van € 65,- terug krijg. Want de ‘bouwpakket’ had ik dan net zo goed zelf kunnen komen halen. Nu moet ik de meubels in elkaar zetten of laten zetten. Waar ik vanuit ging dat dit was gebeurd. We maken allemaal fouten en soms wordt iets vergeten te vermelden, maar de onvriendelijke klantenservice medewerkster had met een beter en vriendelijkere oplossing kunnen komen. Nu onvriendelijk en onterecht behandeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Woonsquare over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Woonsquare in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Woonsquare een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Woonsquare

Heeft op 19 juli 2016 om 08:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door WillianneK