Klacht: Onbetrouwbaar en slechte service

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een halfjaar geleden bij Decor Wonen in Utrecht geweest en heb daar een bank gekocht. Ik heb een aanbetaling gedaan van 30% en er was mondeling een spoedlevering beloofd van 8 tot 12 weken. Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar gewacht op de bank. Toen er uiteindelijk toch geleverd werd kreeg ik ook nog eens de verkeerde bank. De service is zeer slecht, ze zijn vrijwel onbereikbaar en onbeschoft aan de telefoon, er wordt vanalles beloofd… maar er wordt niks nagekomen. Goedkoop is hier duurkoop, ik raad iedereen af om hier iets te kopen.

Gewenste Oplossing:

Als dit bedrijf alle klachten oplost die op deze site staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decor wonen & slapen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decor wonen & slapen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Decorwonenisduurkoop