Klacht: onbeschoft en langzaam

op 15 februari 2018 over CeX in de categorie Electronica Winkels - lokaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was naar de cex in Nijmegen gegaan zoals ik wel vaker doe om een 3ds te verkopen zij zeiden dat ze over een half uur klaar zouden zijn met testen dus ik kom een half uur later terug en ze waren nog niet eens begonnen dus toen vroeg ik hoelang het nog zou duren en toen gingen ze testen en waren ze na 15 min klaar dus ik ging in de rij staan en toen ik aan de buurt was zei een man dat hij eerder aan de beurt was terwijl hij achter mij stond en toen ik daar wat van zei lieten ze hem voor en toen maakte de medewerker wat zeer vervelende opmerkingen over mij (misselijk mannetje ongeduldig etc) dus ik heb om mijn ds terug gevraagd en ben weer naar huis gegaan de cex is nu dus helaas een vaste klant kwijt!

Gewenste Oplossing:

een officieel excuus

Alle klachten die gemeld zijn door Trevor barten