Klacht: Onbeschoft en bedreigingen

op 24 juli 2017 over Straetus in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een schuld en zit in het traject om mijn schulden te regelen heb ook bewind maar blijven mij 10 keer per dag bellen ook nadat mijn bewind hun heeft aangeschreven maar blijven dreigen en hebben mij op wandbetalers online gezet dat is dan nog het minst erg ik ga tog niks aan met bedrijven eerst schulden regelen maar voel mij enorm bedreigd niet normaal zulke mensen tonen geen greintje begrip

Gewenste Oplossing:

Afwachten zoals mijn gerechtelijke bewindvoerder zegt zoals in de brief beschreven
Staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Straetus over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Straetus in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Straetus een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Straetus

Heeft op 01 augustus 2017 om 15:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Nakkes