Klacht: Omgang met klanten!!

op 03 juli 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vandaag in uw filiaal in meerzicht in zoetermeer waar ik artikelen had met een gele sticker (er stond niet bij vanaf morgen) toen moest ik aan de kassa en normale bedrag betalen dus ik zei als het in de winkel ligt zonder vermelding moet je het mij verkopen voor de kortingprijs nou dat was niet waar! Volgens mij is het wettelijk geregeld dat dit dus wel zo is toen werd mij verteld dat de mentaliteit bij kruidvat anders is. Meerdere mensen in de rij zeiden het zelfde Hoe zit dat ???

Gewenste Oplossing:

Ik weet dat het wel een redelijke prijs moet zijn maar ga in ieder geval netjes met de klanten om!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda23