Klacht: ombre pakt niet

op 20 maart 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vandaag het pakje L’Oréal Paris Préférence Wild Ombrés (lichtbruin tot donkerbruin) gebruikt, en het werkt totaal niet. Alles gedaan zoals op de verpakking vermeld stond, uitgewassen maar de kleur is nog exact hetzelfde. eindelijk na jaren wilde ik de grote stap zetten om mijn haar eens lichter te verven maar dit is helaas niet gelukt

Gewenste Oplossing:

ik zou graag alsnog mijn Ombré look willen maken! ik ben super teleurgesteld

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door elineftm