Klacht: Nooit Stickers ontvangen!!!

op 25 september 2017 over Stickermaster.nl in de categorie Internetshops - Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Heer Mevrouw.
Ik heb meer als een maand geleden stickers besteld.
Ik heb deze dan ook helemaal nooit mogen ontvangen!!
Ik heb jullie na 2 weken een mail gestuurd waar mijn stickers bleven jullie stuurde mij een mail terug dat ik mijn huis nummer was vergeten in te vullen jullie zien dat en jullie hebben nooit contakt met mij opgenomen.
Ik heb jullie weer mail gestuur naam adres en huis nummer jullie zouden de stickers opsturen dat is dus nooit gebeurd jullie zeggen 2 setjes te hebben gestuurd tot op de dag van vandaag heb ik ze nooit ontvangen.
Ik heb jullie veel mails gestuurd en werd er elke keer gezegd u wacht het maar af en ik ben heel boos geworden heb mijn geld na veel te sturen terug gekregen maar de stickers hebben jullie helemaal nooit opgestuurd!!!

Gewenste Oplossing:

Dat jullie netjes met klanten moeten omgaan en als er iets niet ingevuld is contakt opnemen met de klant .
Dat jullie een klant niet een maand laten wachten.
Ophouden met dingen te zeggen die niet waar zijn.
Het produkt netjes opsturen waar de klant voor heeft betaald!!!

Alle klachten die gemeld zijn door lara van corler