Klacht: nooit me geld terug gehad

op 01 mei 2017 over Multimediaexpert.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had een Media speler daar besteld en betaalt 79 euro kreeg een e-mail was uit verkocht maar binnen 15 dagen zou ik hem krijgen maar een paar dagen later (de e-mails heb ik nog)kreeg ik een e-mail dat ze niet verkocht mochten worden van de rechter anders kregen ze een boete van 82000 euro maar zou me geld terug krijgen.mijn geld is naar stichting Sisow gestuurt,maar na vele e-mails gestuurt krijg je geen bericht,ik heb gelezen dat die kastjes nog steeds verkocht mogen worden ze gaan het wel verbieden maar wanneer weten ze niet.

Gewenste Oplossing:

ik zou graag me geld terug krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multimediaexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multimediaexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nollen