Klacht: NonStopPlayer niet geleverd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had de NonStopPlayer bij Multimedia Expert besteld en betaald(€.89,-), maar heb niets ontvangen, alleen een mailtje dat ze wettelijk niet mochten leveren(Europese regelgeving). Ik heb 2 x via een mailtje verzocht om dan mijn geld terug te storten, maar er werd niet op gereageerd. Vandaar dat ik een klacht wil indienen.

Gewenste Oplossing:

Als de NonStopPlayer alsnog wordt geleverd of als ik mijn geld terugkrijg, ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multimediaexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multimediaexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geertvanderburgh